söndag, maj 27, 2007

mors dag


Vet inte om det är någon som verkligen firar Mors Dag (eller Fars, för den delen) i Sverige. Men det envisas med att stå tryckt i alla kalendrar.


Idag var det också värsta återvinningshelgen i Hornstull, vilken innebär kvartersloppmarknader på samtliga trottoarer. Jag fyndade en pocketbok till mig själv för 1 krona - och då skummade jag igenom allas boklådor efter just Karin Alvtegen - och en britneytröja som jag inte hade (kostade 2 kronor.)


Men det är barngrejer som det verkligen går att fynda. Vi köpte hur mycket bebissaker som helst. Inte för att hon märkte det, hon var nöjd med att tugga i sig en pappmugg från miljöpartiet...


Bilden ovan, mors dags-kortet alltså, kommer från Some E-cards. Alltså e-vykort lite annorlunda än t.ex Hallmarks präktiga kort. Istället är budskapen enkla och ärliga. Vad sägs om Congatulations on your new baby if it was intentional, Sorry my Web browser history scares you eller nu i examenstider, You just wasted up to $200 000 (man får väl syfta på CSN i Sverige).

Inga kommentarer: