torsdag, juli 12, 2007

blogg eller kriminalroman?

Jag har hittat en intressant blogg i bästa kriminalkärleksroman-stuk, Förbjuden kärlek heter den och den är skriven av en kvinnlig fängelseanställd, som inleder ett förhållande med en intern, som dessutom sitter inne för rätt grova saker.

Jag tror hon beskriver hela relationen från början till slutet, och det verkar vara slut på förhållandet nu men inte på känslorna, men jag har inte hunnit läsa igenom allt än.

Frågan är om det är sant, att det verkligen bara är en privat kärleksblogg. Det skulle också kunna vara en smart marknadsföringsstrategi. Hoppas på att det blir en huge word-to-mouth-ryktesspridning, och värsta hypen, och ta-da, där släpps boken/filmen/tv-serien!

Så som när artister redan blivit signade av typ Universal eller Sony, men det ska verka som att de skaffat sig tre miljoner fans genom myspace...

Iallafall, jag förmodar att det någonstans i bloggen framgår varför kärleken är förbjuden? Eller är det allmänt känt att interner och personal inte tillåts bli kära? Det kan väl knappast vara som lärare/elev-situation, det är ju bara vuxna människor i (svenska) fängelsen.

Inga kommentarer: