måndag, juli 24, 2006

överkroppen - en valfråga?

Det här borde kanske ligga under charter-reflektioner, fast det har mer att göra med semestrar överhuvudtaget. Vad är det med det allmänna omdömet om vad som är passande att ha på överkroppen?
Det allra värsta är naturligtvis män i bar överkropp. Ja ja ja, framförallt degiga håriga medelålders män, men faktiskt rent allmänt. Gå inte in i affärer och restauranger oklädd på det där sättet! Det är en viktig valfråga faktiskt.
I Sverige solar inte så många kvinnor topless nuförtiden, åtminstone inte där jag brukar hålla till. På Kreta var det betydligt vanligare. Vart man än vände blicken var det tuttar i olika åldrar och storlekar som studsade runt (och nej jag värderar absolut inte dessa rättigheter i hur bröst ser ut, herregud!) Nog för att det inte är så skönt att ligga med en kall blöt bikinitopp men då får man väl byta om eller nåt.

På flygplatser har jag sett sällskap i underliga matchande t-shirts. Ett stort sällskap danskar hade tröjor med Thats hot eller lika många Your Not! Det måste ha varit något extremt internt skämt. För inte betyder Your not något utan apostrofer??
Dessutom såg jag ett tjejgäng som mycket väl kan ha varit svenskor, ca 20-30 år, med stora FBI-bokstäver. Under står det förklarat Female Body Inspector. Ehh..?

Inga kommentarer: