onsdag, september 05, 2007

kentmobil

Först kom en svart U2 iPod, och nu kommer kent-mobilen! Tydligen kunde inte ens kent stå emot detta kommersiella förslag, som lyckligtvis kom från Sony Ericsson/Walkman.

Som det ser ut på bilden så är den svart och snygg, men jag vet ju inte hur den ser ut öppen, alltså uppfälld.

Dessutom får man nya albumet "på köpet" (ehh, nej, säkert pålagt på priset snarare), för telefonmodellen släpps samma dag som skivan, den 17 oktober. Det är ju kul att det är en helt ny modell iallfall, W910, så det inte bara är fjolårets version som kentats upp lite (oj vilket verb jag skapade där!)

Om man köper en annan ny mobil från Sony Ericsson innan skivan släpps, så får man nya singeln Ingenting på köpet 24 timmar tidigare än dess release. Underligt nog kan man redan nu provlyssna på och köpa låten som ringsignal (för 25:-), fastän det är ca 2 veckor kvar! Förmodligen bara introt, men ändå...


Ett intro gör kanske inte en låt. Men det låter kallt (kent har en förmåga att skapa kyliga ljudbilder!) och vackert...och väldigt enkelt. Kommer ni förbi mitt piano i vardagsrummet här på Kungsholmen så ska jag spela in det direkt i era mobiler, absolutely free!

Inga kommentarer: