måndag, oktober 01, 2007

letterman har sneglat på cosby

paris hilton gästade the late show med david letterman i fredags kväll.
david letterman tror att han gör en rolig grej, att bara fråga en massa idiotfrågor om paris' fängelsevistelse. som, vad de serverades för lunch, och om hon åt ensam i cellen eller ute i matsalen.
det obehagliga är att david försöker vara lite provocerande genom att låtsas att han inte märker att paris vill byta samtalsämne. han är som cosby! precis så som dr huxtable alltid är när han ska moralpredika eller korsförhöra sina barn, eller deras pojkvänner. pratar lite övertydligt och med ett överlägset litet hånleende. och publiken tjuter av skratt. (även lettermans publik…)
har det inte hänt tillräckligt med nya grejer – även i hollywood? det var ju månader sedan paris släpptes fri. Varför frågade inte david istället om paris kanske dejtar en svensk 20-åring, som inte är skeppsredarson, utan pizzabud?
att inte paris bara reste sig och gick. fast då hade väl hon kallats högfärdig eller nåt. nu börjar jag att tycka jag om henne. fastän syftet säkert var att man ska tycka att hon är dum.

1 kommentar:

Onkelborg sa...

Jodå, har invites, skicka ett mail till onkelborg [snabel-a] onkelborg [punkt] com bara så.. :) (Se till att inte mosa sönder kontot bara, då blir jag lite emo på dig :P )