lördag, februari 07, 2009

sök och ni skall finna (nej, du har fel, Matteus)

Vad är det egentligen som händer när det ser ut så här i Spotify?
Att artisten jag söker faktiskt finns, men inte har några låtar eller några album. (Uttrycker man sig på det viset, kan ju vem som helst hävda att den är artist...)

Eftersom detta bara hänt mig den senaste tiden tror jag att det har något att göra med att Spotify-personalen var tvungna att plocka bort tusentals låtar i veckan. Och att de typ inte har plockat bort ljudet egentligen - bara möjligheten att lyssna på det!
För om det är så att man inte får lyssna på just denna artisten i just landet Sverige (vilket är fånigt förstås, men det är en annan debatt) så skulle det väl inte vara så svårt att göra som youtube och bara skriva "not available in your country, haha"...ja eller sorry står det väl.

Jag läste ett dråpligt inlägg idag om en skåning som inte kunde använda Spotify - eftersom Spotify, baserat på ip-adressen, tror att han befinner sig i Danmark. Och där är Spotify förbjudet. Well, blir det ändå sådana resultat kan ju Skåne få bli danskt igen. (Då ska jag återvända till Malmö.)

1 kommentar:

Anna Phe sa...

Jag har inte lagt dom dyra orginalpengarna på den jackan, köpt den begagnat för en rätt ok summa. Stänga jackan gör jag endå aldrig och få andra som gör det heller, någon typ innegrej.

Tanken var endå att den var för stor utom över rumpa/höfter, så den är endå tältaktig så man blir mer än varm i den, samt att jag endå har gått ner 40 kilo till nästa vinter. Men det spelar fortfarande ingen roll, jag har den öppen i vilket fall som helst.