onsdag, augusti 26, 2009

johan är nog rätt vass

Nu har tillräckligt många bloggar jag läser länkat till Johan Palms blogg, så då klickar jag. Förutom rätt tråkiga turnéinlägg av typen "igår spelade vi i Mjölby, det var grymt" så hamnar jag mitt i en frågestund. Det var ett ovanligt lyckat intervjuformat, för åtminstone jag får ökad respekt för den blonda lilla killen.

Han svarar klokt på frågan om åldersskillnad: - Det finns ingen självklar gräns, men jag har svårt att tro att det finns många under 15 eller över 23 år som ett förhållande skulle funka med.
Han svarar med göteborgshumor på en dum fråga, Gillar du diskmedel?
- Verkligen! Diskmedel löser det mesta.

Men sen är han rätt utflippat rolig på andra frågor (fast jag vet inte hur länge han sitter och filar på svaren):
Om du var tillsammans med en tjej och du skulle spela på en konsert och du visste att hon satt i publiken, skulle du då säga "Den här sången är till min flickvän ..." om du skulle tillägna henne en sång?
- Ja, om jag ville dumpa henne på ett snyggt sätt. Låten skulle givetvis vara Orups hitlåt "Jag blir hellre jagad av vargar".

Och så berättar han om en låt på sitt album - så övertygande att jag måste lyssna på den på Spotify.
"...Let the Dream Begin kan säkert innehålla ett dolt meddelande om rasism och världsdominans om man övertolkar texten. Dessutom så är låttiteln ett anagram för frasen "bli neger med hatet". Det borde på något sätt förklara saken..."

Inga kommentarer: