tisdag, september 15, 2009

alltså anna anka

Svenska Hollywoodfruar var underbart. Den som trodde att hon visste vad brat var, efter en stunds My Supersweet Sixteen, blev härmed förstummad. Och skåningen var värst.
Dock måste Anna Anka få lite heder för att hon behållt en helt oförfinad helsingborgska efter 16 år i staterna (jo i Helsingborg säger man byss och gynga i stället för buss och gunga!)

Jag vet inte vilket som var bäst (värst!) Att familjen Anka måste ha ett dussin resväskor för en enda hotellnatt (och då var det ett lyxhotell of course. Jag hade inte packat ett skit. Inget finns längre bort än ett samtal till receptionen fgs!).
Eller, att hon och hennes man har skilda sovrum när de är ute och reser, inte för att han behöver ladda upp eller ladda ur för konserterna, utan för att få sin personal space!
Eller kanske när hon läser sitt favorithoroskop på (det heeelt livsnödvändiga) privatplanet, och får en hint om att 'någon annan kvinna är avundsjuk'. Då börjar Anna Anka prata skit om barnflickan som sitter två säten bort, att det säkert är hon som är svartsjuk på hur familjen har det. Modigt att prata skit på ett hemligt språk (=svenska).

Damn att jag somnade efter halva programmet. Jag gillar att sitta och delvis rysa, delvis skämmas över såna här tv-personligheter.

3 kommentarer:

Julia sa...

Tyckte att hon påminde jättemycket om Rickard Engfors i drag.

Struntlillstrumpa sa...

Ja helt underbart program :) När hon förklarar att de spenderar ca 6 månader om året på hotell och att man då kommer så nära inpå varandra att de måste ha skilda sovrum... Man kan ju undra hur nära inpå varandra man egenligen är när man bor i enorma lyxsviter, och dessutom bara har varit gifta i 1 år. Intressant att få en inblick i deras liv :)

annalin sa...

Rickard Engfors, ja det är sant, haha.

Ja det är det jag menar också, att det är för HENNES skull de sover skilda. Om det ändå hade varit för hans konstnärliga återhämtnings skull...
Vem sov barnen hos, förresten?