måndag, september 14, 2009

youth is wasted on the young

Det här programmet Svenska Hollywoodfruar är nog ingenting för mig. Sedan tidigare vet man ju att kvinnan med kanske världens roligaste namn, Anna Anka ska medverka, och idag skriver Svenska Dagbladet om henne.

Men...det här måste ju vara tryckfel, tänker jag. Jag brukar tänka att "hon ser väl fräsch ut för att vara 55+". Enligt tidningsartikeln är hon född 1971! Då är hon blott sex år äldre än jag!

Det är helt sanslöst. Hade jag haft råd att hålla mig ung, med extremt näringsrik mat och personlig träning, så hade jag bara sett ut som 24. Den här informationen kändes obehaglig. Om hon vid 38 års ålder ser ut att vara 20 år äldre, vad har då inte jag att vänta?
Jag kanske kan få en stor, rymlig marklägenhet med uteplats i ett seniorboende lagom till att jag föder mitt tredje barn?

Bilden är visserligen en mugshot, men nästan 2 år gammal.

2 kommentarer:

Knapp sa...

Men framförallt skrämmande med denna person är hela hennes individ - så fullkomligt ocharmig och fruktansvärd - vilket spöke!

annalin sa...

Men hon kändes som en mamma till nån man kan ha lekt med när man var liten, en sån mamma som man var lite rädd för, och som var totalt ointresserad av andra (och sitt egna) barn, och aldrig log, och man kände lite skam för att man ändå tyckte att hon var lite fin!