torsdag, november 25, 2010

when you're weary, feeling small
Det här är paret i veckans Lyxfällan-avsnitt, som hälsar på flyttkillarna (som ska ta ganska mycket av deras ägodelar för att sälja på en akut loppis). Alla fyra står på marken.
Någon gång i typ mellanstadiet hörde jag skräckpropaganda om att man stannade i växten om man började röka (innan man var färdigväxt alltså) och det kan ju ha varit det som hänt här (man fick såklart se en symbolisk hög av ciggpaket och hur många skulder som kunde varit avbetalade för samma summa...)

Vad är förresten grejen med att låta "nya" Plus (nu med gamla-Lyxfällan-Charlie & Mattias) sändas exakt samma timme som Lyxfällan? Är det inte samma publik?

Fast egentligen är Lyxfällan inte så roligt. Bara fram till första reklampausen typ. Efter magnettavlan med spalter för kopierade sedlar är alla avsnitt lika.
Det är bara den första kvarten som är underhållande, när programledarna går igenom den Ekonomiska Situationen, och spänner ögonen i deltagarna och fräser "du har alltså tagit sms-lån på två miljoner för att köpa Kinderägg så att du ska ha en komplett samling Shrek-figurer, och måste alltså låna pengar av din tandlösa gammelmormor varje månad för att kunna köpa hostmedicin till ditt barn? Jag blir nästan förbannad!"

Inga kommentarer: