tisdag, december 14, 2010

världsexklusiva Robyn

Alltså så här: I Love Robyn. Precis som alla andra i Sverige (och resten av världen va?!) tycker jag att hon är cool och begåvad och modig och unik och allting. Men det är inte så att hon gjort en Axl Rose och gått under jorden för att jobba med sitt nya album i nio år. Då kanske det hade varit befogat med förstasides-rubriken Robyn gjorde världsexklusiv spelning. Men för att hon spelar låten ”Indestructible” live, för första gången i Sverige - det räcker faktiskt inte.
Robyn syns och hörs överallt de senaste åren (med all rätt, but still...) Man måste spara in lite på ord som världsexklusiv. Fast det var på det stora hela en ovanligt dålig text. Läsare har överseende med meningsuppbyggnadsfel osv - när det verkligen är snabba nyheter som måste publiceras nästan samma sekund som de händer. Inte en tv-gala. (Aftonbladet sponsrar väl Svenska Hjältar-galan?)

Konstigt att inget media tagit sig friheten i att spekulera i om Fenomenet Zlatan och Årets Svensk Robyn skulle kunna tänka sig att bli ett par! Fast de båda kanske är reserverade för de kvarvarande ogifta kungabarnen...

Inga kommentarer: