torsdag, maj 17, 2007

jag förlorade controlen

När det inte finns tillräckligt med kidnappningar, dröm-derbyn eller sexchocker att skriva om tar (kvälls-)tidningarna till ständigt beprövade favoriter.

De väljer mellan följande:

SÅ vill SVENSKA KVINNOR ha SEX
SÅ MYCKET KOSTAR BOSTADSRÄTTERNA på KUNGSHOLMEN
(område varierar beroende på var löpsedeln hänger)
eller denna rubriken
99 GRATISprogram som gör din DATOR BÄTTRE.

Det kanske inte var nån på löpet idag, men iallafall pånätupplagans förstasidan.
Well, vad jag vill komma fram till är den orealistiska bilden (som även den återanvänds, känns det som.) En harmonisk mamma med sitt lilla barn i knät och en kopp kaffe bredvid. Två faktorer som garanterat gör datorn sämre!

Min bebis drog upp mina piltangenter när hon bara var några månader - och det är ändå en platt laptop! - och häromdagen slet hon loss Ctrl-tangenten, och hade säkert gärna ätit upp den om jag inte hindrat henne. Jag letar i huvudet efter nåt käckt ordspråk i stil med Man saknar inte kon förrän båset är tomt. För jag hade ingen aning om att man är så beroende av Ctrl-knappen i sitt dagliga surfande..!

3 kommentarer:

Jesper Svensson sa...

Själv lyckades jag dammsuga upp en tangent en gång när jag skulle rengöra mitt tangentbord. Det var en helt meningslös tangent som jag inte vet vad den används till men det såg ändå så förskräckligt tomt ut att jag var tvungen att tömma hela dammsugarpåsen för att leta rätt på den. *Host*

saom sa...

Man saknar inte kon förrän båset är tomt är väl ett väldigt passande ordspråk för det tillfället...

annalin sa...

saom, ja visst var det! Jag "kunde" det för att jag sa det en gång till en kompis vars pojkvän med fel & brister plötsligt gjorde slut - och då blev helt oemotståndlig (förstås!)

Jesper: Hej, ja fast om man tänker vidare och är tråååkigt praktisk så lär det bli sjukt mycket smuts och damm i tangentbordet om det gapar hål efter knapparna. Och jag har en laptop så jag får för mig att då kommer dammet ner i hårddisken, vilket är ologiskt, men ändå. Och om jag skulle behöva söka hjälp för något annat med datorn skulle lätt hela felet skyllas på den saknade ctrl-tangenten.