torsdag, oktober 04, 2007

sambofällan?

Popmorsan spekulerar i ett inlägg om vad par-som-har-barn egentligen gör om vardagskvällarna.
Det är så himla träffande...först äter de vegetariska halvfabrikat (check!), sen nattar de babyn (check!) och sen kollar de på tv-serier på datorn (check!).

Och den här meningen var underbar:
min kille hävdar att alla slötittar på teve och att vi då var lite bättre i och med att vi faktiskt organiserat kollade på en nedladdad teveserie.

PRECIS så brukar jag också resonera. Att vi MINSANN inte bara zappar runt utan tittar på utvalda, oftast splitternya tv-serier (vilket kanske är kreddigt på ett sätt, men man kan dock inte vara med i fikarums-/sandlådediskussioner om bönder som söker sig en fru eller ensamma mammor som söker något...)

Det är typ 40 som kommenterat, (flest sambos utan barn dock) och över hälften håller med. Vissa ger också förslaget, eller ska man säga bekännelsen, att man sitter rätt många stunder bredvid varann framför varsin dator. Jo, det stämmer här också, fast jag kan försvara det med att det finns en hel del som ska skrivas i det här huset...

Och typ samtliga som kommenterar är ställer sig lika frågande till varför man i hela fridens namn skulle orka ha sex en vardag...

2 kommentarer:

Bimbo Boy sa...

Haha klockrent. ;)

http://www.bimboboy.com/blogg

annalin sa...

Eller hur!

Sen kan man fundera över varför så många, även jag, utan vidare kan konstatera detta på internet, när man knappast skulle diskutera det på nån parmiddag (såna som man ändå aldrig orkar ha).