måndag, november 05, 2007

inte äkta kärlek

Det är inte av nyhetsmedierna man får reda på viktiga sanningar, det är av pålitliga bloggare. Populärkulturjunkien upplyser om att Anders Pihlblad faktiskt är gay och att Ulrika Schenström är gift.
Förvisso spelar inte det nån roll, men det sätter åtminstone stopp för mina romantiska förhoppningar om att de båda skulle kalla till en gemensam presskonferens där de hand i hand skulle förklara att de är tokförälskade och prioriterar kärleken framför sina respektive karriärer, och därefter tänker dra till Thailand i tre månader (fast utan avgångsvederlag och sånt.)
Och varför detta tjat om att Schenström drack vin när hon hade jour!? Det är knappast samma sak som att en hjärtkirurg har jour. Isåfall borde stadsministrar aldrig dricka, de har väl jour under hela sin regeringsperiod...

2 kommentarer:

Byxorna Nere sa...

Aftonbladet hade inte haft en story att bygga på om inte romansryktet nådde folket. I nästan alla fikarum har det talats om hångel. Fast det var bara en snabb puss.

Det värsta är att ingen etablerad media vågar säga sanningen. För då skulle journalisterna få bristande förtroende.

annalin sa...

Men var de gamla kompisar sen innan då? Hon kanske var inspirerad av tv-serier och tänkte att varje självständig innerstadskvinna på 2000-talet behöver en bögbästis?