onsdag, november 07, 2007

kentplacering på produkter

Nu är kents höstturné igång, och det är bara elva dagar kvar tills det blir min tur att stå och trängas med andra fans. Vid merchandise-försäljningen, alltså. Först finns 'det gamla vanliga', fast i utökad upplaga. Hela fem olika t-shirtmodeller och fyra huvudbonader.
Kanske beror det på att alla kentmedlemmar utom Markus nu är pappor, för det finns en barntröja också, (med "I love kent"-tryck. Kunde de inte komma på nåt bättre?)

Jag tyckte att det var kul att se en reflexklämma, jag menar tänk om trafiksäkerhet kan bli indie, det tjänar alla på. Synd att den såg så ful och simpel ut bara, (åtminstone på bilden.)
Och den svarta tygkassen med det ursnygga Ingenting-singel-trädet på passar nästan alla outfits, plus att det är klimatsmart förstås. Den lär gå åt som smör, om den nu inte kostar över 200 kronor som det ryktades om i kentforumet.

Det skulle vara roligt om de satsade på något musikrelaterat. Seriöst,är det verkligen många kentfans som sportar så mycket att de behöver ett svettband runt handleden? Jag föreslår ett snyggt och stilrent iPod-fodral, och ett par hörlurar med schysst ljud (kanske att använda till kentmobilen?). Eller varför inte ett litet fodral med ett par öronproppar, som är lite mer utvecklade än bara skumgummi?

Inga kommentarer: