fredag, november 09, 2007

tv-tråk

Jag såg två avsnitt av det så kallade humorprogrammet Centralskolan på svt.se. Tur det bara varade några minuter, för det var riktigt tråkigt. Och alla statistungdomar som bara spelade just skolelever var helt överdrivet uttråkade...herregud, hur svårt kan det vara för en femtonåring att försöka se ut som att de satt på en vanlig lektion, även om nu Filippa Bark står och spelar tönt framför en?
Det som var roligt var att det är min gamla högstadieskola som det utspelar sig på. Och nej, den heter inte Centralskolan, den heter Linnéskolan.

En trevligare tv-nyhet är att trots att Grey's Anatomy redan är ett toppenprogram så ska dessutom min favorit från Dawson's Creek, Pacey (Joshua Jackson), spela doktor om några veckor!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha.. men hör du inte dig själv människa! Grey´s Anatomy.. det är Du som är tråkig! jävla bloggmonster haha
Frågan är väl inte hur svårt det ska vara att spela en roll, det är enkelheten som gör det roligt. Försök hitta humor är mitt förlag till dig, Grey´s Anatomy och Dawson´s Creek är två tecken på hur tomt det är i ditt huvud. And fuck The Soundtrack!! Bang

annalin sa...

Å vad trevligt skrivet. Well, jag står för att jag gillar Greys, men om du läser noga står det inte att jag gillar Dawsons Creek. Men med vissa program är det (konstigt nog) oundvikligt att veta vilka vissa karaktärer är. Och då gillade jag Joshua Jackson, även i andra roller än Pacey.
Synd att du inte gav lite bra exempel på humor-tv när du nu tog dig tid att skriva...