söndag, december 02, 2007

biljett direkt. endast.

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska hänga på ticnets hemsida imorgon bitti när Kylie-biljetterna släpps...
Det är så sjukt att man verkligen måste "hänga på låset" på en webbsida! Jag blev såå trött och irriterad när Kentbiljetterna släpptes och jag inte ens fick komma in på sidan. Jag borde klickat in mig minst en timme tidigare. Jag som bara slösurfat runt en halvtimme i väntan på rätt klockslag.

När jag blir riktigt stor, och har gott om pengar, så ska jag gå på konserter hela tiden. Idag har både Rufus Wainwright och Ed Harcourt spelat några kilometer ifrån mig. Utan någon större uppmärksamhet.
Det går ju att se konserter med hyfsat stora artister varenda vecka. Men fortfarande är priset ett hinder. Det kostar alltid minst 300 kronor. Gärna 400. Kyliebiljetterna kan kosta 630 kr.
Nu har kanske hon en stor svulstig show, men även nån snubbe som lämnar sitt kompband hemma och kommer med sin gitarr (och möjligen en musikant till), ska ha 300.

Dessutom blir det allt vanligare med "endast kortbetalning över internet". Man kan alltså inte boka och efter några dagar bestämma sig för att lösa ut biljetten eller inte...

Jag ska iallafall se The Cure. Det har jag ordnat som en julklapp. Tänk, det vinner ju både jag och pappa på.

1 kommentar:

Ung tant sa...

The Cure! Grymt!