onsdag, september 17, 2008

när fredrik var vj

Fredrik Reinfeldt verkar alltid så snäll och trevlig och förståndig när man ser honom på tv. Och jag tittar inte på tv-nyheter, så jag ser honom bara några gånger om året.
Som idag, på Videokväll hos Luuk.
Fast han agerade precis tvärtemot mina rekommendationer i inlägget om Abba-hits.
Det måste vara på grund av något tekniskt eller rättighetsskäl, som han valt att visa Slipping through my fingers - med Meryl Streep.
(Abba har inte själv gjort en officiell video till den låten, men kanske skulle det kunna finnas en liveupptagning, även om det inte heller är säkert eftersom låten kom strax innan ABBAs splittrades, och redan slutat turnera.)

Men alla låtarna var minst 20 år gamla. Jag skulle vilja veta mer vad han lyssnar på just nu. (Hey Freddie, what's in your iPod?) Och vad som skulle hända om stadsministerns barn tankade hem musik.

Synd att programtiden inte längre räcker till skämslåten, förresten, det var ett kul inslag.

2 kommentarer:

Sanna sa...

Går du i giftastankar men behöver en hjälpande hand på vägen?

Vi söker er som vill gifta er men av en eller annan anledning inte riktigt fått till det. Vi spelar i oktober in ett bröllopsprogram där professionella experter tillsammans med släkt och vänner kommer att hjälpa er att arrangera ert drömbröllop. Samtliga inblandade arbetar mot samma mål, nämligen att brudparet ska bli mer än nöjda.

Vill ni vara med och göra er stora dag än mer minnesvärd? Vill ni slippa planeringsstressen och bor i Mälardalen? Hör av er på telefon eller via e-mail så berättar vi mer.

Ring 08-528 011 49
Maila brollop@titan.se

saom sa...

Det känns så himla riggat det där. Som att en massa PR-agenter bestämt låtarna.