fredag, december 31, 2010

here comes the son (och trilogin är komplett)

Här är det senaste tillskottet i min collection - en liten babyboy som anlände precis på förvarnat datum, annandag jul. Det kanske vore roligare med en bild där han tittar, men det gör han bara i smyg, han är ännu inte så intresserad av att möta min blick. Dessutom är det underskattat att föreviga de fantastiskt söta bebishänderna (och fötterna förstås!)

Idag har jag tagit ett för mig ytterligare stort steg mot ett vuxet stadgat liv. Vi har köpt en soffa. (Eller betalt handpenning, det tar tydligen 6-9 veckor att få hem själva möbeln.) Det har min sambo velat göra i evigheter, åtminstone de 4,5 åren vi bott i den här lägenheten. Då brukar jag alltid mumla att "vi inte riktigt är där än" i relationen. Visst älskar jag honom like hell, men en tre meter lång möbel känns så...definitivt. Fast nu kände jag att hans argument om "förlovade och tre barn ihop" förmodligen väger ännu tyngre.

Vi har dock fortfarande separata skivsamlingar. Men å andra sidan, vem lyssnar på cd nuförtiden? Mi spotifykonto es tu spotifykonto.

2 kommentarer:

Rebecca sa...

oh så rart! Men vad heter den lille? Vilken utmaning att komplettera de vackra tjejnamnen.

Kram

Anonym sa...

Du är rolig!!!/Knapp